Kampeerterreinen Meerssen

Geuldal Camping 't

Kampeerterreinen Meerssen
Neem vandaag contact op

Adres
Gemeentebroek
 
15
Plaats
6231 RV  Meerssen
Telefoon
043 604 0437
E-Mail
receptie@camping-geuldal.nl
Twitter
@camping_geuldal
Facebook
300129320033301
Website
www.camping-geuldal.nl

Informatie

Aan de rand van het Zuid-Limburgse dorp Meerssen ligt Camping ’t Geuldal. Deze gezellige familiecamping bestaat al bijna 80 jaar en dankt haar naam aan de ligging: midden in een bosrijk natuurgebied, omringd door het riviertje de Geul. De camping biedt: voldoende schaduwplekken door de natuurlijke inrichting ruime kampeerplaatsen met stroom speciale, deels verharde camperplaatsen comfort camperplaatsen comfortplaatsen met 10 Amp stroom en eigen watertappunt en afvoer een ruim aanbod aan mooie kampeerplaatsen zonder stroom verschillende watertappunten verspreid over de camping verharde wegen straatverlichting recreatieruimte met speelhoek voor de hele kleintjes gratis draadloos internet Daarnaast beschikt de camping over: sport- en spelfaciliteiten een kinderboerderij broodjes-service (alleen in het hoogseizoen) een snackbar en pizzeria (alleen in het hoogseizoen) een streekrestaurant met terras In het hoogseizoen worden er bovendien diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Zwemmen kan in het mooie openluchtzwembad op slechts 2 km afstand van de camping. Entreebewijzen zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht bij één van de restaurants op loopafstand van de camping.

Keywords Babyruimte / verschoontafel, Begane grond, Honden toegestaan, Rolstoeltoilet, Toegankelijk voor rolstoelen, Bos, Familiecamping, Caravan, Tent, Vouwwagen, Stacaravan, Kinderactiviteiten, Overnachten, Recreatie, Snackbar, Speeltuin, Natuurpark / natuurgebied, Pizzeria, Restaurant met terras.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Openingstijden

De receptie is in het laagseizoen tot 18 uur en op vrijdag en in het laagseizoen tot 20.30 geopend. Aankomst buiten receptietijden aub telefonisch aankondigen. Aankomst na 22 uur niet mogelijk.

Betalingsmogelijkheden

Visa , Cash , MasterCard

Categorieën

Kampeerterreinen
0436040437 043-604-0437 +31436040437

Kaart Gemeentebroek

Loading map...